КОЗМЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯsidebar2

Биологичен и химичен пилинг

Пилингът се прилага при акне, хиперпигментации, както и за подобряване структурата на кожата при борбата с нейното стареене. По време и след пилинга се изискват специални грижи. Броя на пилингите се определя от дерматолога.

Кислородна терапия на лице и тяло

Кислородната терапия е нов метод за допълнително насищане на кожата с чист кислород. Мощното насищане на тъканите с кислород,допринася за жизненост,тонус и гладкост на кожата.С отличен ефект при лечение на акне,розацея и др.

Ботокс

В естетичната медицина съществува модерен поход за третирането на бръчки – Ботулинов токсин. След инжектиране на Ботулинов токсин, пациентите оценяват,колко отпускащо е неговото въздействие върху цялостното им изражение. Силно изразените бръчки на лицето създават впечатлението за ускорено стареене на кожата, още повече , че тя е подложена на външни влияния на околната среда ,като например УВ-лъчение или тютюнопушене. Определени мимически бръчки са причината затова лицето ни да има негативно изражение. Ботулинов токсин също така се използва за подтискането на потенето в областта на аксили (мишници) и длани.

Хиалуронови филъри

В последните години една от най-интересните ползи на хиалуроновата киселина е положителният й ефект в борбата със стареенето на кожата. Една от причините за стареенето на кожата е дехидратацията, а ролята на хиалуроновата киселина в борбата с нея е от голямо значение.Тя задържа влагата в кожата и създава обем и плътност. Младата кожа съдържа много хиалуронова киселина, но с напредване на възрастта хиалуроновата киселина в нея намалява значително, което води до загуба на еластичност на кожата и появата на признаците на стареене.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial